2007/09/01

Avui fem la performance al Sant Pol rock!!

Farà ja unes 3 setmanes va aparèixer misteriosament i sense avisar un tornardo mentre preparàvem l'espectacle que avíem preparat amb l'Oriol, altres companys i ballarines. La preparació ens havia comportat força dedicació i ens feia molta il·lusió a tots.

Quan ja teníem totes les masses carregades fins a la punta, els "empalmes" a punt i ja ens començàvem a vestir i a maquillar va començar a plovisquejar. Vam protegir tan sols la pirotècnia, semblaven núvols infensius. De cop i volta es va girar un forta ventada i va arribar l'inebitable. Vam acabar de recollir vestits i material divers a sota una carpa i la vam cobrir amb plàstics al voltant. 28 braços forçuts i sardanistes van caldre per mantenir en peu aquella carpa i, tot i així, no cal dir que vam acabar xops, no hi cabíem.

No havíem tingut temps a recollir-ho tot quan ens va caure a mig metre de la carpa una vestida de 2 pisos. Era inútil, no podíem fer res per ajudar. Ens vam limitar a aguntar la carpa i cantar "Les vels inflaran, el vent ens portarà..."

Després d'una estona molt llarga va apaivagar, vam recollir i els que quedàvem vam encendre tot el que havíem preparat. La nit va acabar dins la barra, acompanyats de la banda, bebent, fumant i comentant les experiències de la nit.

Sense voler m'he enrotllat explicant tot lo de la fira, però no era la meva intenció, només volia anunciar-vos que avui farem la performance que no vam poder fer a la fira. Tot i que no té res a veure amb l'anterior de ben segur que sorprendrà al públic. Val la pena, no us la perdeu!

"4 colors aparien al món"


1 comentari:

Anònim ha dit...

Flipant! Quina guarrada de performance! Aviat us en farem arribar fotos perquè en feu un tastet, tot i que en fotos no és el mateix!

Esperem q en Pitu pengi les seves a la web!